Hout en kunststof

hout + kunststof = Ebbers Kozijnen

Hout is onlosmakelijk verbonden met Ebbers Kozijnen. Het ligt aan de basis van onze oorsprong in 1834. Het is met ons ‘meegegroeid’ door de afgelopen 185 jaar en ook vandaag de dag nog een onmisbaar materiaal voor onze producties.  

Daartegenover staat dat Ebbers Kozijnen de markt grondig analyseert en innovaties op de voet volgt. We nemen geen overhaaste beslissingen en laten kwaliteit áltijd leidend zijn. Door vele jaren van constante innovatie heeft kunststof - zowel kwalitatief als esthetisch - flinke sprongen gemaakt. Daarom maken wij sinds 2020 ook kunststof kozijnen

Op zoek naar een partner

Toen we zochten naar een leverancier van kunststof profielen, zochten we ook naar een bedrijf dat dicht bij ons eigen gedachtegoed ligt. Dicht bij de visie waarmee H. Ebbers in 1834 ons bedrijf oprichtte:

Goed verdiepen in de wensen van de klant, daarop vakmanschap loslaten, op een dusdanige manier dat de klant aangenaam wordt verrast door het resultaat. 

Zo kwamen we uit bij GEALAN uit Duitsland. Een bedrijf dat innovatie benut om constant kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Met het multi-toepasbare kozijnsysteem GEALAN S 9000 NL leveren zij op technisch en op visueel vlak de overtuigende kwaliteit die wij (en u) zoeken.

Zie op LinkedIn wat we doen

Ebbers Kozijnen brengt twee uiteenlopende materialen samen onder één dak. Daarvan laten we zoveel mogelijk zien op onze LinkedIn-pagina. Volg ons daar!

Volg Ebbers Kozijnen op LinkedIn

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.