Waarom kunststof profielen van GEALAN?

Kunststof kozijnen maken wij met de kunststof profielen van GEALAN. Deze bieden comfort voor elk type woning. Het 3-dichting-systeem en de flexibele middendichting zorgen voor topprestaties op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.

Prefab kunststof kozijnen

Op uw verzoek leveren wij de kunststof kozijnen inclusief af-fabriek gemonteerde spouwlatten. Dat zorgt voor een perfecte bouwkundige aansluiting, minder extra handelingen op de bouwplaats en dus voor een versnelling van het bouwproces.

Houtskeletbouw wand compleet met kozijn

Ook kunststof kozijnen kunnen wij compleet integreren in een houtskeletbouw (HSB) wand. Het HSB-element arriveert dan inclusief kozijnen op uw bouwplaats. Ook dat levert weer tijdswinst op.

Ruime kleurkeuze

Kleurbehoud van kunststof kozijnen is van groot belang. Ook wilt u dat deze krasbestendig zijn en alle weersinvloeden kunnen weerstaan. Daarom ontwikkelde GEALAN zijn eigen kleursysteem genaamd GEALAN-acrycolor®. Hierbij wordt de co-extrusie techniek toegepast waardoor de kleur als het ware aan het kozijn wordt ‘gesmolten’. Dit zorgt voor een sterke, weerbestendige acryllaag. En dat is dus mogelijk met een zeer divers kleurenpallet. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Welke kunststof profielen hebben wij voor u?

S9000 NL Base Gealan

S9000 NL base

De serie S9000 NL is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het profiel ‘base’ uit deze serie is een slank kozijn met een onderdorpel die 15° afgeschuind is. Daarnaast bieden deze profielen een optimale energieprestatie doordat ze voorzien zijn van IKD® isolatieschuim.

S9000 NL styl

Dit is nou echt zo’n profiel dat perfect past in het Nederlandse gevelbeeld. Zeker als wij ‘m voor u mogen voorzien van een HVL-verbinding: de klassieke Hollandse hoek. Net als de base en de haax heeft dit profiel een inbouwdiepte van 120 mm.

S9000NL Styl Gealan
S9000NL Slim Gealan

S9000 NL slim

Een strakke moderne gevel vraagt om dit verfijnde profiel. Dit elegante kozijn heeft een inbouwdiepte van 82,5 mm, maar is natuurlijk gewoon voorzien van het 3-dichting-systeem en flexibele middendichting. Comfort gegarandeerd!

 

S9000 NL haax

Dit profiel heeft een robuuste uitstraling dankzij de minimaal afgeschuinde (4°) zijkanten en onderdorpel. Het kozijn heeft een inbouwdiepte van 12o mm en rondom 86 mm in aanzicht.

S9000NL Haax Gealan
KUBUS profiel Gealan

KUBUS®

Een vierkant en bijna onzichtbaar systeem. Dat is het profiel GEALAN KUBUS®. Al heeft u zelf de keus in hoeverre het kozijn in zicht is. Dit profiel is 100% zichtbaar, half verdekt of vrijwel onzichtbaar te plaatsen. Volop ontwerpvrijheid dus voor architecten.

Zo maken wij kunststof kozijnen?

Benieuwd naar ons productieproces van kunststof kozijnen? We laten graag zien hoe we te werk gaan en de GEALAN profielen stapsgewijs verwerken tot duurzame kozijnen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Zo maakt Ebbers Kozijnen kunststof kozijnen