PLAATS: Alphen aan den Rijn
AANNEMER: Martens Aannemingsbedrijf
TOEPASSING: Houten buitenkozijnen

Het veelzijdige Martens Aannemingsbedrijf uit Lekkerkerk bouwde in Alphen aan den Rijn 102 woningen, verdeeld in vier verschillende woningtypen. In de modern-klassieke stijl van de woningen komen de buitenkozijnen die we hiervoor maakten, goed tot hun recht. Cees Oosterom van Martens Aannemingsbedrijf deelt zijn ervaringen.

Bouwteam

“De kozijnen werden geleverd als complete gevelelementen, dus als spouwbladen inclusief kozijnen en beglazing. We spraken af om de kozijnen in delen, per woningblok, op de bouw te laten arriveren. En na elke deellevering zorgde Ebbers voor de afmontage. Bijvoorbeeld het monteren van de raambomen”, vertelt Cees. “Van meet af aan hebben we Ebbers voor dit project laten meedenken, als onderdeel van een bouwteam.”

Geen concessies aan kwaliteit

Ebbers Kozijnen en Martens Aannemingsbedrijf hebben een lange historie. “Ik kan niet exact zeggen hoe lang we al samenwerken, maar dat zal toch al gauw een jaar of dertig zijn”, zo rekent Cees uit. “De lijnen zijn kort, het bedrijf staat voor kwaliteit en doet daaraan geen concessies. Gewoon een plezierige samenwerking.”

  • Meer weten ?

    Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

  • *Verplichte velden

Fotoalbum