PLAATS: Waddinxveen
AANNEMER: Van Wijnen Stolwijk
TOEPASSING: Houten buitenkozijnen

Niet altijd leveren wij onze kozijnen inclusief beglazing. Maar dat heeft vaak wel een reden en dit project is daarvan een goed voorbeeld. Voor dit project leverden wij de kozijnen niet op de bouwplaats in Waddinxveen, maar aan de betonfabriek van Van Wijnen in Heerenveen. Daar worden de kozijnen gestort in betonelementen. Een onwrikbaar resultaat is het gevolg.

Gefaseerd proces

“Bij dat proces kunnen we nog geen beglazing gebruiken, want dat overleeft het niet”, benadrukt Henk van Gangelen met een knipoog. Henk is projectleider bij Van Wijnen Stolwijk en licht deze werkwijze toe toe. “Ook is het gebruikelijk dat de kozijnen naderhand (op de bouw) geschilderd worden, zoals ook bij dit project. En de deuren, die Ebbers ook levert, komen pas vlak voor oplevering in beeld. Tot die tijd zitten er zogenaamde wisseldeuren in.”

Korte doorlooptijd

“We werken regelmatig met vaste partners en Ebbers Kozijnen is er daar een van. Onze samenwerking gaat behoorlijk ver terug dus je weet wat je aan elkaar hebt, zal ik maar zeggen. Het mooie is dat ze bij Ebbers de door ons gewenste ‘aansluitdetails’ van de kozijnen, perfect kennen en aanvoelen. Daarnaast stemmen ze zaken rechtstreeks af met onze betonfabriek in Heerenveen. Die korte lijntjes zijn wel kenmerkend voor Ebbers. Dat en het feit dat het een no-nonsense familiebedrijf is dat weet waarmee ze bezig is”, zo typeert hij Ebbers Kozijnen.

Ook is Henk enthousiast over het vlotte productieproces: “De doorlooptijden zijn kort en dat is natuurlijk erg prettig in de bouwwereld van vandaag de dag.”

  • Meer weten ?

    Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

  • *Verplichte velden

Fotoalbum